Vi erbjuder helhetslösningar inom konstruktion, tillverkning och montage inom industri och byggsektorn

Projekterar

Från start till mål

RK-Svetsmontage har stor teknisk kompetens i stålarbeten och metallproduktion. Allt arbete projekteras i CAD , från beräkningsanalyser till produktionsmodell för tillverkningsunderlag till verkstad, och avslutningsvis montering. Kommunikation och ledarskap står i centrum när det gäller att få komplicerade projekt att löpa smidigt från start till mål. Vi driver projekt med höga krav både när det gäller effektivt lagarbete och fokusering på att uppnå högsta resultat. 
 

Varför RK-Svetsmontage?

 Certifierade enligt EN-1090-1

Vi tar ansvar för att alla våra produkter och utförda tjänster lever upp till våra kunders förväntningar. Vi vill ha ett nära samarbete för att kunna tillgodose de behov som uppstår. Vi är flexibla och kan snabbt ändra vår planering eller produktutförande efter kundens behov. Alla tillverkare av byggsatser och komponenter för bärande stål- och aluminiumkonstruktioner ska CE-märka sina produkter. För att kunna CE-märka produkter måste tillverkaren vara certifierad. Det innebär att tillverkarens anläggningar och system för tillverkningskontroll (FPC) måste certifieras av ett anmält organ för att intyga samstämmighet med kraven i EN 1090-1.
   
KV HUSAREN

Leverans och montage av trappor räcken. Beställare: NA-BYGG
BADHUSET HYLLIE
Badhuset hyllje
Rostfria räcken, handledare m.m. Beställare NCC

Nyheter

Besök vår Cortensida www.mliving.se
Cortenkrukor, Cortengrillar, Corteställ m.m. Välkommen!
Säkerhetsgrindar Varmförzinkade eller i rostfritt
Säkerhetsgrind
Säkrar trappor, nedgångar, barnsäkerhet m.m.
Beställ enligt egna mått.
Höllviken Vita Stränder
Projetk galasvasen malmö
Leverans samt montage av 425 meter utvändigt rostfritt räcke med glasutfyllnad. Leverans samt montage av små och stora utvändiga trappor, samtliga i varm galvat utförande.
GLASVASEN MALMÖ
Projetk galasvasen malmö
Leverans och Montage av ståltrappor, utrymmnings-spiralståltrappor, barnsäkra räcken, handledare på vägg. Beställare: Veidekke 
Läs mer