Vi erbjuder helhetslösningar inom konstruktion, tillverkning och montage inom industri och byggsektorn

Kvalitet

Vi arbetar mot att i varje moment vara en kvalitetsmedveten leverantör. Det omfattar såväl maskinpark, driftsäkerhet och kunskapsnivå, som kundkontakt, dokumentation och leveranser.

Vi arbetar på att i varje moment vara en kvalitetsmedveten leverantör. Detta omfattar vår hantering av maskinpark, vår driftsäkerhet, våra anställdas kunskapsnivå, vår kundkontakt, och vår dokumentation.

Vi strävar efter att ständigt bli bättre. Vårt mål är att utvecklas som bolag och att alltid leverera bästa tänkbara lösning för kunden i varje given situation. Strävan mot högre kvalitet och produktivitet påverkar hela vår verksamhet, från maskinpark, konstruktion och produktutveckling till kvalitetssäkrande åtgärder, projektstyrning, logistik och personal.

Vi strävar efter att ständigt bli bättre. Vårt mål är att fortsätta utvecklas som leverantör, för att kunna leverera de bästa tänkbara lösningarna för våra kunder, oavsett situation eller omständigheter. Vår strävan att alltid sätta kvalitet och produktivitet främst driver oss framåt, och påverkar hela vår verksamhet.

Satsningen på ständiga förbättringar och driftsäkerhet ger oss en mätbar och långsiktig kostnadseffektivitet som gynnar våra kunder.

Säkerheten först

I vår verksamhet går arbetsmiljöfrågor och säkerhetsarbetet före allt annat. Vi satsar på förebyggande arbete och hög kompetens för att säkerställa en god och säker arbetsmiljö.

S-EN 1090-1

Från 1 juli 2014 måste verkstäder och entreprenörer
som tillverkar och levererar bärande
komponenter och byggsatser i stål till en byggarbetsplats
i Sverige vara certifierade enligt
SS-EN 1090-1. Certifiering och CE-märkning enligt SS-EN 1090-1

Licensierade svetsare

Vi har svetsande personal som är licensierade enligt EN-287 och AFS.